Short-lease.com

Bobber motoren

Bobber motoren

Bobber motoren

Als u houdt van het uiterlijk van een bobber motor, maar met het voordeel van vering, zijn de Shadow VLX, Yamaha V Star 650 en Kawasaki Vulcan 800 allemaal het bekijken waard. Een bobber is een motor met een stijf frame en een achterbrug uit een chopper onderdelen shop die onder het zadel is gemonteerd voor extra veiligheid en prestaties. Sommige bobbers zijn voorzien van een veersysteem met een luchtcilinder om het gewicht van de berijder over te brengen op de schommelbeweging van de achterbrug. Al deze motoren zijn gemaakt van koolstofvezel of staal. De V Star 650 heeft met zijn stoere uiterlijk, robuuste constructie, en goed uitgebalanceerde rijgedrag een paar dingen die veel liefhebbers aan zou moeten spreken.

De Vulcan Drifter

De Kawasaki Vulcan Drifter was een moderne interpretatie van een van de beroemdste cruisers uit de Amerikaanse geschiedenis, de Indian Chief, die in 1999 werd ge├»ntroduceerd. De Kawasaki Vulcan Drifter werd geproduceerd tot 2006, kawasaki vulcan sissy bar onderdelen worden nog steeds geproduceerd – ook omdat de motoren nog steeds zo in trek zijn. Het eerste model was een 1.650 cc zescilinder, watergekoelde motor. In 2006 waren er meer dan 400.000 Vulcan Drifters geproduceerd en er loopt momenteel een programma om nog eens 50.000 modellen te bouwen. Recentelijk heeft Kawasaki Motor Company een beperkt aantal van deze modellen geproduceerd.

Reserveonderdelen chopper

Je kan verschillende Kawasaki chopper onderdelen kopen. Het kan best leuk zijn om Kawasaki chopper onderdelen uit te zoeken en te kopen tijdens het proces van het repareren van je Kawasaki chopper of tijdens het proces van het overspuiten van je motor. Zelfs als je niet in staat bent om sommige van de originele onderdelen van de kawasaki chopper te verwijderen, kan het wel handig zijn om reserveonderdelen in huis te hebben. Zo heb je meteen vervangende exemplaren als je schade krijgt aan een van je onderdelen of kan je onderdelen wisselen als je de ene kleur of type niet meer mooi vindt. Het is beter om alle onderdelen te kopen bij een erkende dealer, ook al zijn ze niet goedkoop.