Short-lease.com

Goedkoopste shortlease

Er is één vraag die veel ondernemers en leaserijders zich continu afvragen: waar vind ik nu écht de goedkoopste shortlease-auto’s? Vaak laat die vraag zich niet eenvoudig beantwoorden, omdat het bij het vergelijken van leasetarieven onduidelijk is welke kosten wel en welke niet inbegrepen zijn in het leasetarief. Eén op één vergelijken is dus onmogelijk en het maken van een goede en betrouwbare vergelijking kost vaak veel kostbare tijd.

Wij van Short-lease.com hebben ons goed verdiept in de kosten van shortlease auto’s en kunnen vanuit onze kennis en ervaring de volgende conclusie trekken: voor de automobilist die financiële risico’s graag beperkt houdt en die graag weet waar hij aan toe is, adviseren wij bijna altijd full-operational lease. Deze vorm van lease is inclusief bijvoorbeeld onderhoud van de auto, rente, verzekering en een overeengekomen aantal kilometers per maand en is maar nauwelijks duurder dan de gewone operational lease. Voor een kleine meerprijs krijg je eigenlijk zo veel extra dat het de extra financiële zorgen van operational lease absoluut niet waard is. Goed én goedkoop shortleasen dus!

Een goede aanbieder van full-operational lease is VWP Shortlease. Elke maand selecteert deze lease-maatschappij diverse actiemodellen die tegen een extra gunstig tarief worden aangeboden. Je leaset bij dit gerenommeerde bedrijf niet alleen onbezorgd maar ook heel goedkoop: al vanaf € 225 per maand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *