Short-lease.com

Wat is shortlease?

Shortlease is een constructie die tussen huren en leasen in ligt. Je profiteert van alle voordelen die een leaseauto je biedt, maar dan zonder langlopend contract. Shortlease wordt al aangeboden vanaf een looptermijn van één of twee maanden. Op deze pagina informeren we je graag over de ontelbare voordelen van shortlease en de situaties waarin shortlease de beste keuze kan zijn.

Shortlease is goedkoper dan huren

Een huurauto kan flink in de papieren lopen en kost al gauw honderden euro’s per week. Een leaseauto daarentegen kost ongeveer hetzelfde bedrag, maar dan per maand! Reken uit je winst! Shortlease is niet duurder dan traditionele lease.

Shortlease is flexibel

Shortlease denkt met je mee! Heb je behoefte aan een flexibel wagenpark, bijvoorbeeld door verwachte groei of inkrimping van je bedrijf? Zit je tussen twee banen en heb je tijdelijk behoefte aan een representatieve auto? Heb je door seizoensinvloeden maar een paar maanden per jaar behoefte aan die mooie bestelbus? Ben je werkgever en wil je je nieuwe medewerker tijdens zijn of haar eerste contract nog niet direct een leaseauto met een langlopend contract aanbieden? Ben je zelfstandig ondernemer en wil je graag het financiële risico van een leaseauto in eigen hand houden? Ben je nieuwsgierig naar een elektrische auto maar wil je er niet direct één aanschaffen? In al deze situaties biedt shortlease uitkomst!

Shortlease biedt een groot gemak

Vaak wordt shortlease aangeboden op basis van full-operational lease. Dat houdt in dat bijkomende kosten zoals onderhoud, banden, rente, verzekering en een vast aantal kilometers per maand zijn inbegrepen in het leasetarief. Dat is super handig: je weet precies wat je shortlease-auto kost en wordt volledig ontzorgd. Voor het onderhoud van je shortlease auto kun je meestal terecht bij alle officiële merkdealers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *