Short-lease.com

VWP Shortlease

VWP Shortlease

VWP Shortlease

Op het moment dat je niet weet waar je de perfecte auto kunt leasen, dan kan het absoluut een aanrader zijn om bij VWP langs te gaan, dit is een geweldige aanbieder. Hier heb je de goedkoopste shortlease auto’s die er zijn, je weet dus zeker dat je niet te veel betaald. Hier kun je er ook voor kiezen om een shortlease automaat te leasen. Dit zorgt ervoor dat je in een mooie automaat kunt rijden. Veel mensen vinden het fijn om te rijden in een automaat, wanneer je toch liever in een handgeschakelde auto wilt rijden, dan is dit ook mogelijk. Hieronder zal er meer worden verteld over het leasen van een auto.

Leasen iets voor jou?

Of je wilt leasen of niet is puur een persoonlijke overweging. Het leasen van verschillende auto’s of bedrijfswagens gebeurt veel. Veel mensen maken gebruik van een shortlease bedrijfswagen, zo kun je makkelijk een bedrijfswagen leasen die je kunt gebruiken voor je werk. Wanneer je geïnteresseerd bent in de mogelijke opties, dan kan het zaak zijn om een kijkje te nemen op de website van VWP shortlease. Hier heb je verschillende mogelijkheden om auto’s te leasen. De kans dat er een mooie auto voor jou bij zit is dan ook erg groot.

Financial lease en operational lease

Wanneer je gebruik wilt maken van financial lease, dan zit je in een ander pakket dan wanneer je gebruikt wilt maken van operational lease. Op het moment dat je gebruik maakt van financial lease, dan betaal je eigenlijk in termijnen je auto af. Wanneer dit volledig is gelukt betekent dit dat de auto van jou is. In dit geval wordt er maandelijks een afgesproken geldbedrag betaald aan de leasemaatschappij waarbij je een contract hebt lopen. Op het moment dat je van financial lease gebruik wilt gaan maken, dan komt er veel verantwoordelijkheid te liggen bij de bestuurder.

De voordelen van shortlease

Shortlease heeft ontzettend veel voordelen voor jou als ondernemer. Ten eerste kan leasen op zichzelf de kosten van de belasting drukken. Een tip is om dan een auto te leasen met lage bijtelling. Een elektrische auto heeft bijvoorbeeld maar bijtelling van 4 procent! Ten tweede loop je met shortlease weinig risico omdat je niet aan lange contracten vast zit. Ben je beginnend ondernemer en zijn je inkomsten nog niet stabiel genoeg voor een lang leasecontract maar heb je wel een auto nodig? Dan is shortlease de ideale optie. Hiermee voorkom je dat je aan een lang contract vast zit, mocht jij financieel in de problemen komen, dan heb jij in ieder geval geen dure auto voor een aantal jaar vastliggen. Een langlopend contract voor een auto van een nieuwe werknemer brengt grote risico’s met zich mee, dit is bij shortlease absoluut niet het geval. Stel dat iemand een proefperiode heeft van een maand en een auto nodig heeft om zijn functie te vervullen, dan zou je kunnen kiezen voor een maandcontract. Kortom shortlease biedt enorm veel voordelen. Laat je informeren bij leasemaatschappijen zodat zij samen met jou naar de opties kunnen kijken.