Short-lease.com

Wat is full-operational lease?

Wat is full-operational lease?

De meeste mensen kennen wel het verschil tussen financial lease en operational lease. Ben jij nog niet op de hoogte, dan lichten we dat verschil nog even toe op de pagina Wat kost een leaseauto? Er is nog een derde vorm van leasen, namelijk full-operational lease. Dit is een constructie volgens hetzelfde principe als operational lease, maar dan all-inclusive. Allerlei bijkomende kosten zijn in het leasebedrag inbegrepen waardoor je precies weet wat je leaseauto kost per maand.

Wat full-operational lease precies inhoudt, lees je op deze website.

Als je op zoek bent naar een shortlease auto is financial lease overigens geen optie. Financial lease is goedkoop, maar oorspronkelijk alleen bedoeld voor mensen die een auto willen aanschaffen maar daar niet in één keer voor willen betalen. Leasecontracten voor een financial lease auto zijn dus altijd langlopend en je komt er niet zomaar vanaf als je je tussentijds bedenkt. Ben je op zoek naar een shortlease auto, dan praat je dus altijd over operational lease. Het is dan alleen nog de vraag welke kosten inbegrepen zijn en welke niet.

Tip: voor de goedkoopste shortlease, kies full-operational lease!